weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Narin'in Tabutundaki Duvak Tartışması! Ali Karahasanoğlu'ndan Şok Sözler! "Bir Erkeğin Eşi Olmak mı, İstismar Aracı Olmak mı?"

Narin'in Tabutundaki Duvak Tartışması! Ali Karahasanoğlu'ndan Şok Sözler! "Bir Erkeğin Eşi Olmak mı, İstismar Aracı Olmak mı?"

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, toplumu derinden yaralayan ve büyük tepki çeken bir konuda yine sert üslubuyla dikkat çekti. 8 yaşında vahşice katledilen Narin Güran’ın tabutuna konan duvağa yönelik eleştirileri hedef alan Karahasanoğlu, sosyolog Ercan Geçgin’in sözlerine yanıt verdi.

Narin'in Tabutundaki Duvak Tartışması! Ali Karahasanoğlu'ndan Şok Sözler! "Bir Erkeğin Eşi Olmak mı, İstismar Aracı Olmak mı?"

kit yazarı Ali Karahasanoğlu, toplumu derinden yaralayan ve büyük tepki çeken bir konuda yine sert üslubuyla dikkat çekti. 8 yaşında vahşice katledilen Narin Güran’ın tabutuna konan duvağa yönelik eleştirileri hedef alan Karahasanoğlu, sosyolog Ercan Geçgin’in sözlerine yanıt verdi. Geçgin, Cumhuriyet gazetesine verdiği demeçte, Narin’in tabutuna konan duvağı eleştirerek, "Onun için hayal edilen şey, bir erkeğin eşi olmaktan ibarettir," demişti.

Karahasanoğlu ise bu eleştiriyi sert bir şekilde hedef aldı. Yazısında, "Bir erkeğin eşi olmak neden kötü bir şey olarak görülüyor? Aile kavramını itibarsızlaştırmak mı isteniyor?" diye sorarak, bu söylemlerin aile değerlerini yıpratmaya yönelik olduğunu savundu.

Çarpıcı Sözler ve Ağır Eleştiriler

Karahasanoğlu, yazısında daha da ileri giderek sosyolog Geçgin’e "Kadın kadına ya da erkek erkeğe evlilikleri mi öneriyor?" şeklinde sorular yöneltti. Tek gecelik ilişkileri mi savunuyorsunuz, diyerek Geçgin’i suçlayan yazar, Ekrem İmamoğlu üzerinden de tartışma yaratacak ifadeler kullanarak, "Bütün erkeklerin eşi olmayı mı öneriyorlar?" dedi.

Karahasanoğlu'nun bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Toplumsal değerler ve aile yapısı üzerinden yaptığı sert çıkışlarla dikkat çeken yazar, bu yazısıyla da birçok kesimden eleştiri aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Aktürkoğlu Premier Lig Yolunda!

Kerem Aktürkoğlu Premier Lig Yolunda!