weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem LGBT Tartışmalarını Alevlendiren Dans Videosuna Muratpaşa Belediyesi'nden Şok Yanıt! Gerçek Ortaya Çıktı!

LGBT Tartışmalarını Alevlendiren Dans Videosuna Muratpaşa Belediyesi'nden Şok Yanıt! Gerçek Ortaya Çıktı!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi'ne ait bir spor salonunda gerçekleştirilen dans eğitimi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

LGBT Tartışmalarını Alevlendiren Dans Videosuna Muratpaşa Belediyesi'nden Şok Yanıt! Gerçek Ortaya Çıktı!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi'ne ait bir spor salonunda gerçekleştirilen dans eğitimi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir vatandaşın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, erkek öğrencilerin feminen dans figürleri sergilemesi, belediyenin LGBT desteği verdiği iddialarını gündeme getirdi. Konuyla ilgili kamuoyunda çıkan tepkiler üzerine Muratpaşa Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı.

Sosyal Medyada Gündem Olan Dans Videosu

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’ne ait spor salonunda çekildiği iddia edilen dans videosu, sosyal medyada geniş çapta tartışma konusu oldu. Videoda, erkek ve kız öğrencilerin bir dans eğitiminde sergilediği figürler, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından LGBT destekçisi bir etkinlik olarak yorumlandı. Bu görüntüler, Muratpaşa Belediyesi’nin LGBT'yi desteklediği yönünde eleştirilere neden oldu.

Belediye İddiaları Yalanladı

Muratpaşa Belediyesi, hızla yayılan bu iddialara karşı bir açıklama yaptı. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, dans etkinliğinin belediyeye ait bir organizasyon olmadığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medya platformlarında bazı hesaplar tarafından paylaşılan bir video üzerinden kurumumuza yönelik hakaret içeren ifadelerle bir algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığını görüyoruz. Ankara merkezli bir dans okulu, 20-21 Temmuz tarihlerinde belediyemize ait spor salonunu 'sportif amaçlı' bir dans kampı düzenlemek için başvuruda bulunup kiralamıştır. Aynı okulun Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı spor salonlarında da benzer organizasyonları bulunmaktadır. Ancak, sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımlarla, etkinlik sanki belediyemize aitmiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. İlgili görüntülerin belediyemizin herhangi bir etkinliği ile alakası yoktur."

Yanlış Bilgilere Karşı Uyarı

Belediye, sosyal medyada dolaşan yanlış bilgilere karşı uyarıda bulunarak, bu tür paylaşımlara itibar edilmemesini istedi. Açıklamada, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla belediyenin resmi hesaplarından yapılan duyuruların takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı’da Şok İtiraf! Üfürükçü Kocamı Su ile Öldürdü, Çıplak Fotoğraflarımla Tehdit Etti!

Müge Anlı’da Şok İtiraf! Üfürükçü Kocamı Su ile Öldürdü, Çıplak Fotoğraflarımla Tehdit Etti!