weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Levent Gültekin’den CHP’ye Sert Eleştiri: Ya Delirmiş Ya Satılmış Olmaları Lazım

Levent Gültekin’den CHP’ye Sert Eleştiri: Ya Delirmiş Ya Satılmış Olmaları Lazım

Muhalif gazeteci Levent Gültekin, AK Partili seçmene hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu’nun CHP tarafından onur konuğu yapılmasına sert tepki gösterdi.

Levent Gültekin’den CHP’ye Sert Eleştiri: Ya Delirmiş Ya Satılmış Olmaları Lazım

Muhalif gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve parti yönetimini, Dilruba Kayserilioğlu’nu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında onur konuğu olarak ağırladıkları için sert bir dille eleştirdi.

CHP’nin Onur Konuğu Skandalı

İzmir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında CHP, AK Parti'ye oy verenlere hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu’nu onur konuğu olarak davet etti. Bu durum, hem parti içinde hem de kamuoyunda büyük tepki topladı. Dilruba Kayserilioğlu, İzmir’de yaptığı bir sokak röportajında AK Partili seçmenlere 'gerizekalı' demiş ve bu sözleri nedeniyle tutuklanmıştı. 30 Ağustos'ta tahliye edilen Kayserilioğlu’nun, CHP’nin düzenlediği etkinlikte Özgür Özel’in yanında yer alması, özellikle muhalif kesimde eleştirilere neden oldu.

Levent Gültekin’den CHP Yönetimine Sert Sözler

Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Levent Gültekin, CHP yönetiminin bu hareketine sert tepki gösterdi. Gültekin, “Sokak röportajında bir toplum kesimine gerizekalılar diyen bir kadını onur konuğu olarak toplantısına çağırması ya delirmiş ya da satılmış olmaları lazım” diyerek CHP yönetimine ağır eleştirilerde bulundu.

Tepkiler Büyüyor

Levent Gültekin’in açıklamaları, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı, CHP'nin bu adımını eleştirerek partinin tabanına zarar verdiğini savundu. Bazı muhalif isimler, CHP'nin toplumsal barışı zedeleyen bu tür adımların yanlış olduğunu belirtti.

CHP Yönetimi Sessiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti yönetimi ise henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Gözler, CHP'nin bu eleştirilere nasıl yanıt vereceğinde.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY'den Gani Müjde’nin İddialarına Yanıt: Gerçeği Yansıtmıyor

THY'den Gani Müjde’nin İddialarına Yanıt: Gerçeği Yansıtmıyor