weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Kırşehir’de Skandal! Ahmet Tekkuş’tan Neşet Ertaş’a Sahnede Hakaret

Kırşehir’de Skandal! Ahmet Tekkuş’tan Neşet Ertaş’a Sahnede Hakaret

Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alan sanatçı Ahmet Tekkuş, Neşet Ertaş’a yönelik hakaret içeren sözleriyle büyük tepki topladı.

Kırşehir’de Skandal! Ahmet Tekkuş’tan Neşet Ertaş’a Sahnede Hakaret

Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alan sanatçı Ahmet Tekkuş, Neşet Ertaş’a yönelik hakaret içeren sözleriyle büyük tepki topladı. Tekkuş, sahnede yaptığı konuşmada, "Kırşehir’de hepinizin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz" diyerek merhum halk ozanı Neşet Ertaş’a ağır ithamlarda bulundu.

Kırşehir’de Neşet Ertaş’a Hakaret: Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Kırşehir’in büyük değeri merhum halk ozanı Neşet Ertaş’a yapılan bu hakaret, izleyicilerden ve sosyal medya kullanıcılarından anında büyük tepki aldı. Sahneye çıkan Ahmet Tekkuş, "Burada 3 tane deve dişi gibi bir sanatçı var. Bu kadar orkestralar ve sazlar var. Bu sanatçılarımıza büyük bir alkış lütfen" diyerek diğer sanatçıları öne çıkarırken, Neşet Ertaş için "Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz" ifadelerini kullanması büyük bir skandal olarak değerlendirildi.

Tepkiler Dinmiyor: "Kırşehir Adına Utandık"

Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık, organizasyon sırasında yaşanan bu skandal hakkında sert açıklamalarda bulundu. Baltalık, "Kırşehir adına utandık. Organizasyonu yapanlar utanmadı mı? Sanatçının alacağını iptal edin ve halktan özür dileyin" ifadelerini kullanarak Kırşehir Belediyesi’ni ve organizasyonu düzenleyenleri eleştirdi. Ahmet Tekkuş’un bu söylemleri, kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve tepkilerin odağı haline geldi.

Kırşehir Belediyesi'ne ve Sanatçıya Büyük Tepki

Ahmet Tekkuş’un bu sözleri Kırşehir halkını derinden üzdü ve öfkelendirdi. Neşet Ertaş gibi bir değere yapılan bu hakaretin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi’ni ve Tekkuş’u kınadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat’ın Cezaevi Ziyaretinde Dudak Uçuklatan Kombini! 41 Bin TL'lik Gözlük ve Ayakkabı!

Dilan Polat’ın Cezaevi Ziyaretinde Dudak Uçuklatan Kombini! 41 Bin TL'lik Gözlük ve Ayakkabı!