weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem Kılıçdaroğlu ve Özel, CHP'li Vekilin Oğlunun Nikah Şahitliğini Yaptı

Kılıçdaroğlu ve Özel, CHP'li Vekilin Oğlunun Nikah Şahitliğini Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un oğlu Kaan Aygun'un nikahında şahitlik yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Özel, CHP'li Vekilin Oğlunun Nikah Şahitliğini Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un oğlu Kaan Aygun'un nikahında şahitlik yaptı. Çiftin mutluluğunu paylaşan Özel ve Kılıçdaroğlu, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler’in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Liderlerinden Nikah Şahitliği

Tekirdağ’da düzenlenen nikahta, CHP Tekirdağ Milletvekili İlham Özcan Aygun’un oğlu Kaan Aygun, hayatını Eda Yılmaz ile birleştirdi. Nikah törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın katıldı. Nikahı, Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkanı CHP’li Volkan Nallar kıyarken, çiftin nikah şahitliğini Özel, Kılıçdaroğlu ve Karayalçın yaptı. Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada çifti kutlayarak, mutluluklar diledi.

Taziye Ziyareti Gerçekleştirildi

Nikah töreninin ardından Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Süleymanpaşa Belediye Meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öznur Cüre Girdi Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne? Başarıları ve Hayatı

Öznur Cüre Girdi Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne? Başarıları ve Hayatı