weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Gündem Gaye Filiz Alacacı’dan Şok Suçlama! "Tamer Karadağlı’yı Eleştirdim, 3 Saat Alıkonuldum!"

Gaye Filiz Alacacı’dan Şok Suçlama! "Tamer Karadağlı’yı Eleştirdim, 3 Saat Alıkonuldum!"

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Gaye Filiz Alacacı, Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği için 3 saat boyunca sorgulandığını ve tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Detaylar haberimizde!

Gaye Filiz Alacacı’dan Şok Suçlama! "Tamer Karadağlı’yı Eleştirdim, 3 Saat Alıkonuldum!"

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Gaye Filiz Alacacı, sosyal medyada Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği gerekçesiyle, telefonu alınarak üç saat boyunca bir odada alıkonulduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. Alacacı, Karadağlı’nın danışmanı olduğu iddia edilen Görkem Ali Kaya ve Özel Kalem Müdürü Ali Ceyhan hakkında şikayetçi oldu.

"Lale Devri Bitti" Sözlerine Eleştiri Getirdi

Karadağlı'nın "Lale Devri bitti, çalışmayacaksanız istifa edin" açıklamasını sosyal medyada eleştiren Alacacı, bu paylaşımın ardından üç saat boyunca Karadağlı’nın danışmanı tarafından sorgulandığını, paylaşımı kaldırması ve özür dilemesi için tehdit ve şantaja maruz kaldığını iddia etti.

Alacacı: "Tehdit Etti, Korkmadım"

T24’e konuşan Alacacı, Karadağlı’nın danışmanı olduğunu öğrendiği kişinin kendisini müfettiş olarak tanıtarak "Bu paylaşım savcılığa gidebilir" diyerek tehdit ettiğini öne sürdü. Alacacı, "Yanlış bir şey yapmadığımı söyledim, korkmadığımı belirttim" dedi.

Alıkonulma İddiası ve Savcılığa Başvuru

Alacacı, telefonunun alınarak üç saat boyunca sorgulandığını belirtti. İddiaya göre danışman Kaya, Alacacı’nın paylaşımının Devlet Tiyatroları’nın itibarını zedelediğini ve resmi makamlarla başının derde girebileceğini söyledi. Alacacı, özür dilemeyi reddetti ve paylaşımının arkasında olduğunu ifade etti.

Yaşananların ardından Alacacı, avukatı aracılığıyla Tamer Karadağlı, Görkem Ali Kaya ve Ali Ceyhan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, şüpheliler hakkında "hürriyeti tehdit, görevi kötüye kullanma ve haberleşmenin engellenmesi" suçlarından soruşturma açılması talep edildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 16 Pro Serisi İlk Şikayetler, Ekran Sorunları ve Yeni Özellikler

iPhone 16 Pro Serisi İlk Şikayetler, Ekran Sorunları ve Yeni Özellikler