weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem Donald Trump'tan Şok Açıklama: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmek Akıllıca!

Donald Trump'tan Şok Açıklama: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmek Akıllıca!

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, Pensilvanya'daki mitinginde Rusya ve Kuzey Kore ile iyi geçinmenin "akıllıca" olduğunu vurguladı.

Donald Trump'tan Şok Açıklama: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmek Akıllıca!

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, Pensilvanya'daki mitinginde Rusya ve Kuzey Kore ile iyi geçinmenin "akıllıca" olduğunu vurguladı. Trump, Demokratların başkan adayı Kamala Harris'in diktatörlerle yakınlaşmama sözüne atıfta bulundu.

Trump: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmeliyiz

Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği mitingde, Rusya ve Kuzey Kore gibi ülkelerle ilişkilerde "iyi geçinmenin akıllıca" olduğunu belirtti. 2019 yılında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yaptığı görüşmeye atıfta bulunan Trump, Kuzey Kore topraklarına kısa süreliğine girdiğini ve Kim ile iyi anlaştığını ifade etti. Trump, bu tür ilişkilerin Amerika'nın çıkarlarına hizmet ettiğini savundu.

Kamala Harris’ten Trump’a Eleştiri

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 23 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, Donald Trump'ın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ve benzeri diktatörlere olan yakınlığını eleştirdi. Harris, "Trump'ı destekleyen Kim Jong-un gibi tiranlara ve diktatörlere yakınlık göstermeyeceğim çünkü yersiz iltifat ve iltimasla manipüle edilmesinin kolay olduğunu biliyorlar," ifadelerini kullanarak, Trump’ın dış politika yaklaşımını eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür’den Bingöl-Karlıova-Erzincan Bölgesine 7.4’lük Deprem Uyarısı

Naci Görür’den Bingöl-Karlıova-Erzincan Bölgesine 7.4’lük Deprem Uyarısı