weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Gündem Beyoğlu'nda Yol Çöktü! Belediye Aracı Tehlike Atlattı

Beyoğlu'nda Yol Çöktü! Belediye Aracı Tehlike Atlattı

Beyoğlu'nda, belediye aracının geçişi sırasında yolda meydana gelen çöküntü, kısa süreli paniğe neden oldu. Yol, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Beyoğlu'nda Yol Çöktü! Belediye Aracı Tehlike Atlattı

Beyoğlu'nda Tomtom Mahallesi'nde bulunan Kaymakam Reşat Bey Sokak'ta bu sabah meydana gelen yol çökmesi, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Yaklaşık 3 metrelik çöküntü nedeniyle yol, hem araç hem de yaya trafiğine kapatıldı.

Belediye Aracı Geçerken Yol Çöktü

Olay, saat 11.00 sıralarında Kaymakam Reşat Bey Sokak'ta gerçekleşti. Belediye kanal aracının geçişi sırasında aniden yolda çökme meydana geldi. Çöküntü nedeniyle yolda büyük bir hasar oluştu.

Sürücü Son Anda Kurtuldu

Belediye aracının şoförü, durumun farkına vararak hızlı bir manevra ile çöken alana düşmekten son anda kurtuldu. Aracın tamamen göçüğe düşmemesi, olası bir facianın önüne geçti.

Ekipler Anında Müdahale Etti

Olayın hemen ardından, Beyoğlu Belediyesi ekipleri olay yerine sevk edildi. Çöken alanın etrafı güvenlik bariyerleri ile çevrilerek vatandaşların ve araçların bölgeye yaklaşması engellendi. Yol, çökme nedeniyle tamamen trafik akışına kapatıldı.

Araştırmalar Sürüyor

Beyoğlu Belediyesi ekipleri, çökmenin nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Çökmenin altında yatan sebeplerin tespit edilmesi amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Yolun ne zaman yeniden trafiğe açılacağı ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahmet Kaplan, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Yarı Finalde! Yarı Finaldeki Rakibi Kim?

Ahmet Kaplan, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Yarı Finalde! Yarı Finaldeki Rakibi Kim?