weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Genel Teoman Vokalisti ile Sınırları Zorladı! O Anlar Tepki Çekti…

Teoman Vokalisti ile Sınırları Zorladı! O Anlar Tepki Çekti…

Teoman Vokalisti ile Sınırları Zorladı! O Anlar Tepki Çekti…

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen Teoman, bu kez sahnede sergilediği performansla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Teoman, 2004 yılında RTÜK tarafından yasaklanan "Duş" şarkısını kadın vokalistiyle birlikte seslendirirken, sergilediği samimi hareketler tepki topladı.

Dansları İzleyicileri Rahatsız Etti

Konserinde Duş şarkısını söylerken, Teoman’ın kadın vokalistiyle sarılarak ve vücuduna dokunarak gerçekleştirdiği performans, izleyiciler arasında rahatsızlık yarattı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu anlar, birçok kişi tarafından eleştirildi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Bu kadar samimi hareketler rahatsız edici, konsere çocuklarıyla gelen insanlar var" gibi tepkiler dile getirildi.

Yasaklı Şarkı Geri Döndü

Teoman’ın 2004 yılında çıkardığı "Duş" şarkısı, müstehcen sözleri nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yasaklanmıştı. O dönemde bu karara tepki gösteren Teoman, "Şarkının müstehcen olduğunu anlamaları bu kadar zaman aldıysa, korkmasınlar, çocuklar büyüyene kadar şarkıda neden bahsettiğimi anlamaz" şeklinde açıklamada bulunmuştu. Şimdi ise bu şarkıyı yeniden sahnede seslendirmesi, izleyiciler arasında farklı tepkilere yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuğçe Tayfur’dan Babası Ferdi Tayfur’a Şok Yanıt: 50 Milyon Mu İstiyorsun? Bu Soyadını Bırakmam!

Tuğçe Tayfur’dan Babası Ferdi Tayfur’a Şok Yanıt: 50 Milyon Mu İstiyorsun? Bu Soyadını Bırakmam!