weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Genel Steven Alzate Hull City'de! Kolombiyalı Yıldız 2 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Steven Alzate Hull City'de! Kolombiyalı Yıldız 2 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Brighton’dan ayrılan Kolombiyalı orta saha oyuncusu Steven Alzate’yi kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu, Hull City ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Steven Alzate Hull City'de! Kolombiyalı Yıldız 2 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City, transfer döneminde önemli bir hamle yaparak, son olarak Brighton & Hove Albion forması giyen Steven Alzate ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kolombiyalı orta saha oyuncusu, Brighton dışında kariyerinde Leyton Orient, Swindon Town ve Standard Liege formalarını da giymişti.

"Burada Olmaktan Çok Mutluyum"

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Steven Alzate, Hull City'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" diyen Alzate, eski takım arkadaşları Noah Ohio ve Aaron Connolly’nin Hull City'de oynamış olması nedeniyle olumlu geri dönüşler aldığını ifade etti. Ayrıca Brighton’dan tanıdığı Ryan Longman ve Carl Rushworth, milli takımdan tanıdığı Gustavo Puerta gibi isimlerle aynı takımda olmanın heyecan verici olduğunu belirtti.

"Sahaya Çıkmak İçin Sabırsızlanıyorum"

Sahada olmayı dört gözle beklediğini belirten Alzate, "Burada hiç oynamadım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. İlk dakikalarımı almak, birkaç galibiyet elde etmek ve gol ya da asist katkısında bulunmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Brighton Performansı

26 yaşındaki futbolcu, Brighton & Hove Albion formasıyla çıktığı 51 maçta 3 gol ve 2 asist yaptı. Kolombiya Milli Takımı’nda da görev alan Alzate, çıktığı 7 karşılaşmada 318 dakika sahada kaldı.

Alzate'nin Kariyeri

Steven Alzate, futbol kariyerinde Leyton Orient, Swindon Town ve Standard Liege gibi takımlarda forma giydi. Kolombiya Milli Takımı ile uluslararası tecrübeye sahip olan Alzate, Hull City’nin yeni sezonda orta sahadaki önemli isimlerinden biri olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta Ayrılık Devam Ediyor! Oxlade-Chamberlain, Eyüpspor'a Çok Yakın!

Beşiktaş'ta Ayrılık Devam Ediyor! Oxlade-Chamberlain, Eyüpspor'a Çok Yakın!