weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Genel Serenay Sarıkaya evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi! Reklam aşkı diyenler için…

Serenay Sarıkaya evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi! Reklam aşkı diyenler için…

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. Özellikle şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı ilişki, magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Birçok kişi bu aşkı "reklam ilişkisi" olarak değerlendirirken, çiftin birlikteliği tam gaz devam ediyor.

Serenay Sarıkaya evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi! Reklam aşkı diyenler için…

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. Özellikle şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı ilişki, magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Birçok kişi bu aşkı "reklam ilişkisi" olarak değerlendirirken, çiftin birlikteliği tam gaz devam ediyor. Peki, Serenay Sarıkaya bu konuda ne düşünüyor? Geçtiğimiz akşam katıldığı bir sergi açılışında yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, hem iş hayatı hem de özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya: "Evlilik Düşünmüyorum"

Bir süredir Mert Demir ile ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya, önceki akşam katıldığı bir sergi açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hem iş hem de özel hayatı ile ilgili konuşan güzel oyuncu, evlilikle ilgili gelen soruya net bir cevap verdi:

“Evlilik soruları için çok erken. Şu anda böyle bir düşünce içerisinde değiliz.” dedi. Bu açıklama, çiftin evlilik planları yapmadığını net bir şekilde ortaya koydu. Serenay Sarıkaya, şu an için kariyerine ve tatiline odaklandığını belirtti.

"Reklam Aşkı" İddialarına Cevap

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’in ilişkisi başladığı günden beri “reklam aşkı” olarak nitelendiriliyor. Birçok kişi, bu ilişkiyi gerçek bir aşk değil, medya önünde bir strateji olarak görüyor. Ancak çift, bu iddiaları her defasında yalanladı. Özellikle Serenay, bu tür iddiaların kendilerini etkilemediğini ve ilişkilerinin son derece gerçek olduğunu belirtti.

İkilinin sosyal medyada sık sık birlikte görüntülenmesi ve tatil fotoğraflarının paylaşılması da, bu söylentilerin yayılmasına neden olmuştu. Ancak Sarıkaya, her şeyin yolunda olduğunu ve ilişkilerinin medya tarafından yanlış anlaşıldığını vurguladı.

İş Hayatı ve Yeni Projeler

Sadece aşk hayatıyla değil, kariyerindeki başarılarla da gündemde olan Serenay Sarıkaya, projeleri hakkında da bilgiler verdi. Netflix'te yayınlanan “Şahmaran” dizisinin yeni sezonunun büyük ilgi gördüğünü belirten Sarıkaya, “Yeni sezon yayınlandı, gerçekten çok mutluyum. Şu an bir tatil dönemindeyim ama ilerleyen zamanlarda yeni projelerimiz olacak.” dedi. Ancak şu an için televizyon dizilerinde yer almayı düşünmediğini de ekledi.

Tatiller Devam Ediyor

Serenay Sarıkaya, yaz tatilini oldukça verimli geçirdiğini ve Mert Demir ile birlikte güzel tatiller yaptıklarını da ifade etti. Çift, yaz boyunca birlikte çıktıkları tatillerde sık sık objektiflere yakalandı. Serenay, tatilin devam ettiğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirterek, ilişkilerine dair olumlu sinyaller verdi.

Sosyal Medyada Gelen Yorumlar

Serenay Sarıkaya’nın katıldığı etkinlikte giydiği kıyafetler de sosyal medyada çok konuşuldu. Birçok hayranı, Sarıkaya’nın tarzını beğenirken, bazı kullanıcılar da esprili yorumlarda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları, Serenay ve Mert Demir’in benzer kıyafetler giymesi üzerine “Gardrop ortak herhalde” diyerek çiftin tarzını tiye aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcardi için bomba transfer iddiası! River Plate ile anlaştı mı?

İcardi için bomba transfer iddiası! River Plate ile anlaştı mı?