weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Genel Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı! Atletico Madrid Karşısında Tarih Yazan Gol!

Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı! Atletico Madrid Karşısında Tarih Yazan Gol!

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti. Atletico Madrid maçında attığı golle bir ilke imza atan Kerem, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı!  Atletico Madrid Karşısında Tarih Yazan Gol!

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti. Atletico Madrid maçında attığı golle bir ilke imza atan Kerem, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Benfica’ya Transferi Büyük Yankı Uyandırdı

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’daki başarılı kariyerinin ardından, 2020’de Anagold 24Erzincanspor’dan transfer olduğu sarı-kırmızılı formayla çıktığı 179 resmi maçta 46 kez ağları havalandırdı. Başarısıyla dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncu, 2023 yazında Portekiz'in dev kulübü Benfica’ya transfer oldu. Benfica, bu transfer için Galatasaray’a 12 milyon avro öderken, sonraki satıştan da yüzde 10 pay vereceğini açıkladı.

Benfica Kariyerine Muhteşem Başlangıç

Benfica'da kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, çıktığı 5 maçta 4 gol ve 2 asist yaparak takımının en önemli hücum silahlarından biri haline geldi. Santa Clara, Kızılyıldız, Boavista ve Gil Vicente maçlarında skora katkı sağlayan milli yıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de adından söz ettirmeyi başardı.

Atletico Madrid Maçında Tarihe Geçti

Şampiyonlar Ligi'nin 2. hafta maçında, Benfica'nın Atletico Madrid'i ağırladığı karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu, 1-0 öne geçiren golü kaydederek sahneye çıktı. Aursnes’in asistinde kaleci Jan Oblak’ı mağlup eden Kerem, bu golüyle Şampiyonlar Ligi tarihine geçti.

İlk İki Maçta Gol Atan Üçüncü Türk Oyuncu

Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir takımın formasıyla çıktığı ilk iki maçta gol atan üçüncü Türk oyuncu oldu. Daha önce Ümit Karan (2001, Galatasaray) ve Arda Turan (2013, Atletico Madrid) bu başarıyı yakalamıştı.

Portekiz’de Yıldızlaşıyor

Kerem’in Benfica’daki performansı, Türk futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yeni takımında kısa sürede adaptasyon sağlayan yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarılarla sadece Portekiz’de değil, uluslararası arenada da büyük takdir topluyor. Benfica’da gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’da daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Sıkça Sorulan Sorular 

1. Kerem Aktürkoğlu hangi takıma transfer oldu?

  • Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu.

2. Benfica, Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için ne kadar ödedi?

  • Benfica, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için Galatasaray’a 12 milyon avro ödedi. Ayrıca, sonraki satıştan da yüzde 10 pay verecek.

3. Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde kaç gol attı?

  • Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı Şampiyonlar Ligi maçında Atletico Madrid’e karşı bir gol attı.

4. Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi tarihinde hangi başarıyı elde etti?

  • Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir takımın formasıyla çıktığı ilk iki maçta gol atan üçüncü Türk oyuncu oldu.

5. Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’daki performansı nasıldı?

  • Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 5 maçta 4 gol ve 2 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serhat Akın İlk Krz Konuştu, Neden Vurulduğu Ortaya Çıktı! Kumar Borcu İddialarına Ne Yanıt Verdi?

Serhat Akın İlk Krz Konuştu, Neden Vurulduğu Ortaya Çıktı! Kumar Borcu İddialarına Ne Yanıt Verdi?