weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Genel Icardi'den Mourinho’ya Büyük Gönderme! Okan Buruk’a "The Special Coach" Dedi

Icardi'den Mourinho’ya Büyük Gönderme! Okan Buruk’a "The Special Coach" Dedi

Icardi'den Mourinho’ya Gönderme: Okan Buruk’a "The Special Coach" Dedi, Sosyal Medya Sallandı! Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 yenerek Süper Lig’in 6. haftasında zirvedeki yerini sağlamlaştırması sonrası, yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin sosyal medya paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Icardi'den Mourinho’ya Büyük Gönderme! Okan Buruk’a "The Special Coach" Dedi

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 18'e çıkararak liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Fenerbahçe 13 puanla ikinci sıraya geriledi. Ancak maçın en dikkat çeken olaylarından biri, sahada olamayan ancak derbide takımı yalnız bırakmayan Mauro Icardi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım oldu.

Icardi'den Mourinho'ya Çarpıcı Gönderme

Maç sonrası Instagram hesabından bir paylaşım yapan Mauro Icardi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun yıllar önce kullandığı ünlü "I’m the Special One" (Ben Özel Biriyim) ifadesine atıfta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için “The Special Coach” (Özel Teknik Direktör) ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla Okan Buruk’a olan desteğini gösteren yıldız futbolcu, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Okan Buruk'tan Icardi’ye Yanıt

Mauro Icardi’nin bu anlamlı paylaşımına, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da kayıtsız kalmadı. Icardi’nin paylaşımını alıntılayan Buruk, "Special players" (Özel oyuncular) ifadesiyle sarı-kırmızı kalp emojisi ekledi. Buruk’un bu yanıtı, taraftarlar arasında büyük beğeni topladı ve Icardi ile Buruk arasındaki uyumun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Galatasaray Derbide Güçlüydü

Galatasaray, derbiyi 3-1’lik skorla kazanırken, sahadaki performansıyla göz doldurdu. Sakatlığı nedeniyle maça çıkamayan Mauro Icardi, teknik direktörüne destek vererek takım ruhunu sürdürdü. Takımın diğer yıldızları ise sahada başarılı performanslarıyla galibiyeti getiren isimler oldu.

Icardi’nin Mourinho Göndermesi Neden Bu Kadar Konuşuldu?

Jose Mourinho, futbol dünyasında kendisini “The Special One” olarak tanıtarak tarihe geçen bir isim. 2004 yılında Chelsea’ye teknik direktör olduğunda bu ifadeyi kullanarak futbol dünyasında bir iz bırakmıştı. Icardi’nin bu ifadeye atıfta bulunarak Okan Buruk’u “The Special Coach” olarak tanımlaması, Mourinho ile Okan Buruk arasında dolaylı bir kıyaslama yapıldığı izlenimini yarattı ve bu gönderme futbol camiasında yankı uyandırdı.

Galatasaray’ın Liderlik Yolu

Bu galibiyetle Galatasaray, puan tablosunda en üst sıraya yerleşerek şampiyonluk yarışında iddialı konumunu sürdürdü. Okan Buruk yönetimindeki takım, başarılı performansıyla dikkat çekerken, taraftarlar bu sezon takımlarından şampiyonluk bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pınar Deniz’in ablası bakın kim, Huri Deniz güzelliğiyle olay oldu, paylaşımlara doyamadı

Pınar Deniz’in ablası bakın kim, Huri Deniz güzelliğiyle olay oldu, paylaşımlara doyamadı