weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Genel Bir Gece Masalı'nın Selim'i eşi bakın kimmiş? Karım diyerek paylaştığı eşi O Ses yarışmacısı çıktı!

Bir Gece Masalı'nın Selim'i eşi bakın kimmiş? Karım diyerek paylaştığı eşi O Ses yarışmacısı çıktı!

ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitlerken, dizide Selim karakterini canlandıran Eren Vurdem de büyük bir ilgi topluyor.

Bir Gece Masalı'nın Selim'i eşi bakın kimmiş? Karım diyerek paylaştığı eşi O Ses yarışmacısı çıktı!

ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitlerken, dizide Selim karakterini canlandıran Eren Vurdem de büyük bir ilgi topluyor. Son bölümlerdeki performansıyla gündeme gelen ünlü oyuncunun özel hayatı ise merak konusu oldu. 35 yaşındaki başarılı oyuncu, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Eşiyle ilgili yaptığı "karım" paylaşımı ise takipçilerinin ilgisini çekerken, eşi tanıdık bir isim çıktı.

Eren Vurdem Kimdir?

Eren Vurdem, 1988 yılında Konya'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Vurdem, oyunculuk kariyerine 2009 yılında Hesaplaşma dizisiyle adım attı. Ardından İnadına Aşk, Söz, Ben Bu Cihana Sığmazam gibi projelerde önemli roller üstlendi ve izleyici tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle aksiyon ve dram dizilerinde dikkat çeken başarılı oyuncu, şu anda Bir Gece Masalı dizisinde Selim karakterine hayat veriyor.

Eşi O Ses Türkiye Yarışmacısı Çıktı

Eren Vurdem’in aşk hayatı, oyuncunun sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Vurdem, O Ses Türkiye yarışmacısı olan müzisyen Derya Yıldırım ile verdiği bir pozu “aile” ve “karım” etiketiyle paylaştı. Çiftin 2020 yılında dünya evine girdikleri iddia edilirken, düğüne ait herhangi bir fotoğrafın internette bulunmaması dikkat çekiyor.

Derya Yıldırım Kimdir?

Derya Yıldırım, 1990 yılında Fransa’da doğdu. Müzik alanında kariyer yapmaya karar veren Yıldırım, dünyaca ünlü sanatçılar Garou ve Zazie gibi isimlerden eğitim aldı. Müzikal kariyerine devam eden Yıldırım, Türkiye'de de O Ses Türkiye yarışmasına katılarak adını duyurdu. O dönemde performansı ile büyük beğeni toplayan Yıldırım, müzik dünyasında tanınan bir isim olarak dikkat çekti.

Eren Vurdem ve Derya Yıldırım'ın Aşk Hikayesi

Eren Vurdem ve Derya Yıldırım’ın aşkı magazin gündeminde sık sık konuşuluyor. Yıldırım’ın Instagram hesabına bir dönem "Vurdem" soyadını eklemesi, çiftin evliliğine dair dedikoduların ortaya çıkmasına neden olmuştu. Çift, özel hayatlarını göz önünde yaşamamayı tercih ederken, sosyal medyada yaptıkları samimi paylaşımlar, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teşkilat 112. Bölüm Fragmanında Büyük Sır Ortaya Çıkıyor!

Teşkilat 112. Bölüm Fragmanında Büyük Sır Ortaya Çıkıyor!