weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Genel Batuhan Karacakaya Neden Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl? Hayranlarını Korkutan Paylaşım

Batuhan Karacakaya Neden Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl? Hayranlarını Korkutan Paylaşım

Aşk-ı Memnu ile tanınan Batuhan Karacakaya, bileğindeki ağrılar nedeniyle acil ameliyat geçirdi. Ünlü oyuncu, hayranlarını hastaneden yaptığı açıklamayla bilgilendirdi.

Batuhan Karacakaya Neden Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl? Hayranlarını Korkutan Paylaşım

Bir dönemin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve son olarak Survivor yarışmasındaki başarısıyla adından söz ettiren Batuhan Karacakaya, hayranlarını korkutan bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acil bir ameliyat geçirdiğini duyurdu.

Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Ameliyat Masasına Yattı

Henüz 11 yaşında Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent Ziyagil karakteri ile tanınan Batuhan Karacakaya, Survivor'daki performansı ile kariyerini devam ettirdi. Yarışmada finale kadar yükselmeyi başaran ünlü isim, bu kez sağlık sorunları nedeniyle gündemde. Karacakaya, bileğindeki şiddetli ağrılar nedeniyle acil bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Ameliyat Haberini Hastaneden Duyurdu

Batuhan Karacakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bileğimde şiddetli ağrılar vardı" diyerek, doktorların acil ameliyat önerdiğini belirtti. Karacakaya, açıklamasında, “Bileğimde parça bir kemik kopmuş ve serbestçe hareket ediyormuş. Bu da aşırı ağrıya neden oluyormuş. Ancak Survivor adasında kaptığım bir hastalık nedeniyle ameliyatım ertelenmişti, kortizon tedavisi görüyordum. Şimdi ameliyatımı oldum, her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Destek Mesajları Yağdı

Karacakaya'nın ameliyat haberini duyurmasının ardından, sosyal medya kullanıcılarından yoğun bir destek geldi. Hayranları, “geçmiş olsun”, “hemen iyileş”, “seni böyle görmek üzdü” gibi mesajlarla ünlü isme moral verdi. Karacakaya'nın kısa sürede iyileşmesi ve ekranlara dönmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Ekonomist Prof. Dr. Evren Bolgün’den Yüzde 20 Tahmini

2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Ekonomist Prof. Dr. Evren Bolgün’den Yüzde 20 Tahmini