weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Ekonomi Yerli ve Milli Togg'da Sıfır Faiz Kampanyası! Togg Aylık Ödeme Ne Kadar, Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Yerli ve Milli Togg'da Sıfır Faiz Kampanyası! Togg Aylık Ödeme Ne Kadar, Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Türkiye’nin yerli ve milli akıllı cihaz markası Togg, sıfır faizli kredi kampanyasıyla araç almak isteyenlere büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Eylül ayında başlatılan özel finans desteği, ekim ayında da bireysel ve kurumsal kullanıcılar için geçerli. Aylık ödeme tutarı ve kampanya detayları haberimizde...

Yerli ve Milli Togg'da Sıfır Faiz Kampanyası! Togg Aylık Ödeme Ne Kadar, Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Togg, 700 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade seçeneğiyle araç sahibi olmak isteyen bireysel kullanıcıları sevindiriyor. Bu seçenek ile herhangi bir faiz ödemeden 12 ay boyunca avantajlı bir şekilde Togg sahibi olunabiliyor. Alternatif olarak, %2,29 faiz oranıyla 30 ay vadede aylık 35 bin 607 TL geri ödeme imkanı da sunuluyor.

Kurumsal Kullanıcılara Ekstra Seçenekler

Kurumsal kullanıcılar için de Togg, %0 faiz seçeneği dışında farklı fırsatlar sunuyor. 700 bin TL, %1,49 faizle 24 ay vadede aylık 35 bin 209 TL, 36 ay vadede %2,19 faizle 28 bin 801 TL ve 48 ay vadede %2,49 faizle aylık 25 bin 766 TL geri ödeme seçenekleri mevcut.

Togg Fiyatları ve Donanım Özellikleri

Togg’un ilk serisi olan V1 RWD Standart Menzil 1 milyon 432 bin 600 TL, V1 RWD Uzun Menzil 1 milyon 637 bin TL ve V2 RWD Uzun Menzil ise 1 milyon 823 bin TL fiyatlarla satışa sunuluyor.

Togg’un Teknolojik Özellikleri

Tüm Togg T10X modelleri, gelişmiş teknolojik donanımlar sunuyor. Akıllı şerit takip sistemi, ön çarpışma uyarısı ve acil frenleme sistemi gibi güvenlik özellikleri standart olarak yer alıyor. Ayrıca, “Yoğun Trafik Pilotu”, “Adaptif Hız Sabitleyici” ve “Adaptif Sürücü Asistanı” gibi ek özellikler de 1 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Bu sürenin ardından, Trumore uygulaması aracılığıyla bu özellikler satın alınarak aktif hale getirilebilecek.

Togg’un sunduğu sıfır faiz fırsatları ile bu yıl hayalinizdeki yerli araca sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazal Subaşı Eski Sevgilisi Kim, Sevgilileri Kimler, Kaç Yaşında, Evlendi Mi, Boşandı Mı?

Hazal Subaşı Eski Sevgilisi Kim, Sevgilileri Kimler, Kaç Yaşında, Evlendi Mi, Boşandı Mı?