weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Ekonomi Migros et fiyatlarını dibe çekti, en uygun kuşbaşı, pirzola, kıyma fiyatı indirimli satışa çıktı

Migros et fiyatlarını dibe çekti, en uygun kuşbaşı, pirzola, kıyma fiyatı indirimli satışa çıktı

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden Migros, et fiyatlarında önemli bir indirime gitti. Kıyma, kuşbaşı, pirzola gibi popüler et ürünleri, indirimli fiyatlarla raflarda yerini aldı. Migros’un yeni kampanyasıyla birlikte, kırmızı et almak isteyen tüketiciler için uygun fiyatlı seçenekler sunuluyor.

Migros et fiyatlarını dibe çekti, en uygun kuşbaşı, pirzola, kıyma fiyatı indirimli satışa çıktı

Migros'tan kırmızı et indirimi

Son dönemlerde yaptığı indirim kampanyalarıyla dikkat çeken Migros, kırmızı et fiyatlarında önemli düşüşler yaptı. Kampanya kapsamında özellikle kıyma, kuşbaşı ve pirzola gibi et çeşitlerinde gözle görülür fiyat indirimleri uygulanmaya başladı. Tüketiciler, bu fırsatlar sayesinde bütçelerini zorlamadan kaliteli kırmızı ete ulaşabiliyor.

Migros indirimli et fiyatları

Migros’un indirimli et listesi, özellikle kırmızı et alışverişi yapmak isteyen tüketiciler için cazip fırsatlar sunuyor. İşte Migros'ta şu an indirimli olarak satılan et ürünlerinin fiyatları:

Dana Kıymalık Kg: 419,95 TL

Dana Kıymalık Yöresel Kg: 469,95 TL

Dana Kuzu Kıymalık Kg: 419,95 TL

Dana But Sotelik Kg: 619,95 TL

Dana Gerdan Kg: 459,95 TL

Dana Antrikot Kg: 899,95 TL

Kuzu Külbastı Kg: 735,95 TL

Dana Döş Rulo Kg: 419,95 TL

Kuzu Kaburga Kg: 429,95 TL

Bu indirimli fiyatlar, Migros’un geniş müşteri kitlesine ulaşma stratejisiyle örtüşüyor. Özellikle et fiyatlarının son zamanlarda artış göstermesiyle birlikte, bu kampanya yoğun ilgi görüyor.

Et fiyatları neden düştü?

Migros'un kırmızı et fiyatlarındaki bu indiriminin ardında, müşteri talebini artırma ve pazar payını koruma stratejisi yatıyor. Kampanyalar ile hem mevcut müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteriler kazanmak amaçlanıyor. Ayrıca, yerel üreticilerle yapılan anlaşmalar ve sürdürülebilir tedarik zinciri yönetimi de fiyatların bu denli düşmesinde etkili olabilir.

Et ürünlerinde geniş çeşitlilik

Migros, kampanya kapsamında sadece kıyma ve kuşbaşı ile sınırlı kalmayarak, dana but sotelik, kuzu külbastı, dana antrikot gibi farklı et çeşitlerinde de cazip fiyatlar sunuyor. Bu, tüketicilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunarak her damak zevkine ve bütçeye hitap etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gram altın için 2025 tahmini! Dev Amerikan bankası açıkladı! Eğer altın fiyatları böyle devam ederse…

Gram altın için 2025 tahmini! Dev Amerikan bankası açıkladı! Eğer altın fiyatları böyle devam ederse…