weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Yalı Çapkını’nda Pelin Akil, Diyar Karakteriyle Ferit'in Yeni Aşkı Olacak!

Yalı Çapkını’nda Pelin Akil, Diyar Karakteriyle Ferit'in Yeni Aşkı Olacak!

Star TV’nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını', üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda büyük sürprizler yer alacak. Bunlardan biri de Pelin Akil'in canlandıracağı Diyar karakteri.

Yalı Çapkını’nda Pelin Akil, Diyar Karakteriyle Ferit'in Yeni Aşkı Olacak!

Star TV’nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını', üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda büyük sürprizler yer alacak. Bunlardan biri de Pelin Akil'in canlandıracağı Diyar karakteri. Ünlü oyuncu, dizide Ferit’in yeni sevgilisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu gelişme, dizinin hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı.

Ferit’in Yeni Sevgilisi Diyar Kim?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, üçüncü sezonda Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği Ferit karakteri, iki yıllık zaman atlaması sonrası oldukça değişmiş olarak karşımıza çıkacak. Ferit’in hayatında artık Diyar isimli, kendisinden yaşça büyük bir kadın olacak. Diyar karakteri için oyuncu Pelin Akil ile anlaşma sağlandı. Akil, bu yeni rolde Ferit’in hayatında önemli bir yer tutacak ve ikili arasında neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Pelin Akil’in Sahneye Çıkışı

Kulislerden sızan bilgilere göre, Pelin Akil’in çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Yalı Çapkını dizisinin üçüncü sezonunda Ferit ve Diyar arasındaki ilişki, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Akil’in dizideki sahnelerinin çekimleri hızla devam ederken, karakterin hikayeye nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Yeni Sezonda Seyran’ın Hayatına Sinan Karakteri Giriyor

Diğer yandan Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran karakteri de yeni sezonda yalnız kalmayacak. Seyran’ın hayatına, Cem Söküt tarafından canlandırılacak olan Sinan karakteri girecek. Ferit ve Seyran’ın ayrılığının ardından bu yeni karakterlerin diziye nasıl bir yön vereceği, üçüncü sezonun en büyük gizemlerinden biri.

Yalı Çapkını Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

Yalı Çapkını dizisinin üçüncü sezonu için kadroya yeni oyuncular da dahil oldu. Diziye katılan isimler ve canlandıracakları karakterler ise şöyle:

  • Ayşen Sezerel - Betül
  • Levent Keskin - Osman
  • Selin Beliz Şahan - Sevda
  • Hazal Aracı - Betül

Bu yeni karakterler, dizinin hikayesine taze bir soluk getirecek ve entrikalarla dolu yeni olaylara kapı aralayacak.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Yalı Çapkını, 13 Eylül’de üçüncü sezonunun ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Yeni karakterler ve değişen hikaye ile dizi, bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Pelin Akil Kimdir?

Pelin Akil, başarılı bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da doğan Akil, İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. 2016 yılında Anıl Altan ile evlenen Akil, iki çocuk annesidir.

Akil, oyunculuk kariyerine 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Zehra rolüyle başladı. Kariyeri boyunca birçok önemli yapımda yer aldı. Bunlar arasında:

  • Su ve Ateş (2013)
  • Seksenler dizisinde Seçil karakteri
  • Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye karakteri
  • Osmanlı Tokadı dizisinde Irmak Güzel rolü
  • Kızıl Elma dizisinde Furkan Palalı ile başrol olarak Zeynep Gevher karakteri
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar Sincanlı (2020)
  • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Doktor Firuze (2022)

Pelin Akil, televizyon ve sinema dünyasındaki başarılı performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve kariyerine güçlü bir şekilde devam etmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular 

1. Yalı Çapkını dizisine Pelin Akil hangi karakterle katılıyor?
Pelin Akil, üçüncü sezonda Diyar karakteri ile diziye katılıyor. Diyar, Ferit’in hayatına giren, kendisinden yaşça büyük bir kadındır.

2. Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlıyor?
Dizinin üçüncü sezonunun 13 Eylül 2024 tarihinde Star TV ekranlarında başlaması planlanıyor.

3. Pelin Akil hangi yapımlarda rol aldı?
Pelin Akil, Arka Sıradakiler, Su ve Ateş, Seksenler, Kurt Kanunu, Osmanlı Tokadı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi birçok başarılı yapımda yer aldı.

4. Yalı Çapkını’nın yeni sezonunda hangi oyuncular diziye katıldı?
Yeni sezonda diziye Ayşen Sezerel, Levent Keskin, Selin Beliz Şahan ve Hazal Aracı gibi isimler katıldı.

5. Seyran’ın yeni sevgilisi kim olacak?
Yeni sezonda Seyran’ın hayatına Sinan karakteri girecek. Bu karakteri Cem Söküt canlandıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Ayrılık! Sergio Oliveira Hangi Takımla Anlaştı? Takımdan Resmen Ayrıldı!

Galatasaray'da Ayrılık! Sergio Oliveira Hangi Takımla Anlaştı? Takımdan Resmen Ayrıldı!