weather
25°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Teşkilat'ta 113. Bölümde İhanet Rüzgarları Esiyor: Teşkilat Şok Edici İstifa

Teşkilat'ta 113. Bölümde İhanet Rüzgarları Esiyor: Teşkilat Şok Edici İstifa

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, 113. yeni bölüm fragmanıyla izleyicilere yine nefes kesen anlar vadediyor. Fragmanda, ekip üyelerinin karşı karşıya kaldığı ihanet ve saldırılar gerilimi zirveye taşıyor.

Teşkilat'ta 113. Bölümde İhanet Rüzgarları Esiyor: Teşkilat Şok Edici İstifa

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, yeni bölüm fragmanıyla izleyicilere yine nefes kesen anlar vadediyor. Fragmanda, ekip üyelerinin karşı karşıya kaldığı ihanet ve saldırılar gerilimi zirveye taşıyor.

Teşkilat'ta Şok Edici İstifa

Fragmanda dikkat çeken ilk detay, ekipte yaşanan beklenmedik bir istifadır. Başkan'ın korumalığını yapan karakter, görevinden ayrılma kararı alıyor. Başkan'ın "Pardon?" tepkisi, olayın beklenmedik olduğunu gözler önüne seriyor. İstifa eden karakterin "Başkanım benden bu kadar. İstifa ediyorum." sözleri ise merak uyandırıyor.

Teşkilat İçinde İhanet Mi Var?

İstifa olayının ardından Başkan ile bir diğer karakter arasında geçen diyalog, Teşkilat içinde bir ihanet olabileceğine işaret ediyor. Diyalog şu şekilde:

Bizim dünyamızda olmayan şey değil. İhanet edecek birileri her zaman vardır.

Bizde böyle şeyler olmaz.

Teşkilat Yeni Bir Hedefte: “Bu Şehir Benim”

Fragmanda, ekibin yeni bir hedefle karşı karşıya kaldığı da görülüyor. "Benim adım Hamdi! Bu şehir benim!" diyerek tehditler savuran bir karakter, Teşkilat için yeni bir tehlike oluşturuyor.

Tehlikeli Bir Oyun: “O Kraliçe Dediklerinin de Bir An Önce Deşifre Edilmesi Gerekiyor”

Teşkilat'ın yeni bölümünde, ekibin karmaşık bir oyunun içinde yer alacağı anlaşılıyor. Bir karakterin "Bu bir devlet meselesi. O kraliçe dediklerinin de bir an önce deşifre edilmesi gerekiyor." sözleri, izleyicilere heyecan dolu anlar vadediyor.

Teşkilat Saldırı Altında: “Başkanım Saldırıya Uğradık!”

Fragmanın sonlarına doğru ise Teşkilat'ın saldırıya uğradığı görülüyor. Bir karakterin "Başkanım saldırıya uğradık!" çığlığı, olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Teşkilat'ın Yeni Düşmanı: Özel Kuvvetler

Saldırının arkasında ise özel kuvvetler geçmişine sahip tehlikeli bir adam olduğu anlaşılıyor. Fragmanda, bu adam hakkında şu ifadeler yer alıyor:

Bu adam, özel kuvvetçi. Bir şeyin peşine takıldı mı, onu durduracak bir şey yok.

Gideceği varsa gider bu adamlar.

Teşkilat Yeni Bölümü Ne Zaman?

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. İzleyiciler, heyecan dolu yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri ve özellikle ihanetin boyutlarını merakla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gönül Dağı'nda 147. Bölümünde Duygusal Anlar! Yeni Fragman Nefes Kesti! "Gitmeden Olmaz Kızım"

Gönül Dağı'nda 147. Bölümünde Duygusal Anlar! Yeni Fragman Nefes Kesti! "Gitmeden Olmaz Kızım"