weather
25°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Siyah Kalp Yayın Günü ve Saati Belli Oldu! Kapadokya'nın Sır Dolu Hikayesi Ekrana Geliyor!

Siyah Kalp Yayın Günü ve Saati Belli Oldu! Kapadokya'nın Sır Dolu Hikayesi Ekrana Geliyor!

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, izleyicileri heyecanlandıran bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Siyah Kalp Yayın Günü ve Saati Belli Oldu! Kapadokya'nın Sır Dolu Hikayesi Ekrana Geliyor!

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, izleyicileri heyecanlandıran bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekilen ve sırlarla dolu bir aile hikayesini konu alan dizinin yayın tarihi de netleşti. Tims&B Productions imzalı Siyah Kalp, 12 Eylül Perşembe günü izleyiciyle buluşacak.

Siyah Kalp Dizisinin Konusu Nedir?

Siyah Kalp dizisi, Kapadokya'nın en güçlü ve zengin ailelerinden Şansalan Ailesi'nin gizemli ve dramatik hikayesini anlatıyor. Dizide, Sumru karakteri (Ece Uslu) doğar doğmaz terk ettiği ikiz çocuklarıyla karşı karşıya kalıyor. İkizlerden biri olan Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan) yıllar sonra hesaplaşmak için karşı karşıya gelir. Hikaye boyunca Melek ve Cihan (Burak Tozkoparan) arasındaki aşk da dengeleri değiştirecek, aile içindeki sırlar birer birer ortaya çıkacak.

Siyah Kalp Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı oyuncular, dizide önemli rollere hayat verecek.

Yönetmen ve Senarist Kim?

Dizinin yönetmenliğini başarılı isim Uluç Bayraktar üstlenirken, senaryosunu deneyimli yazar Yıldız Tunç kaleme alıyor. Bu ikili, daha önceki projelerinde olduğu gibi Siyah Kalp dizisinde de seyircinin beklentilerini karşılayacak yüksek bir kalite sunmayı hedefliyor.

Neden Siyah Kalp’i İzlemelisiniz?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Siyah Kalp, sadece güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile değil, aynı zamanda Kapadokya'nın büyüleyici atmosferi ve görsel zenginliği ile de dikkat çekiyor. Sumru karakterinin çocuklarıyla yaşadığı içsel çatışma, Melek ile Cihan’ın fırtınalı aşkı, ve Şansalan Ailesi’nin büyük sırları izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Siyah Kalp dizisi, dram ve aşkı harmanlayan sürükleyici bir yapım olarak şimdiden merak uyandırıyor. İlk bölümüyle 12 Eylül’de izleyici karşısına çıkacak olan diziyi kaçırmayın.

Sıkça Sorulan Sorular 

1. Siyah Kalp dizisi ne zaman başlayacak?
Siyah Kalp dizisi, 12 Eylül Perşembe günü Show TV’de yayınlanmaya başlayacak.

2. Dizinin konusu nedir?
Dizi, Kapadokya’da güçlü bir aile olan Şansalan Ailesi’nin sırlarla dolu hikayesini anlatıyor. İkiz kardeşler Nuh ve Melek, anneleri Sumru ile hesaplaşırken, Melek ve Cihan’ın aşkı da dizinin merkezinde yer alıyor.

3. Siyah Kalp dizisinin başrol oyuncuları kimler?
Başrolde Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), ve Burak Tozkoparan (Cihan) yer alıyor.

4. Dizi nerede çekiliyor?
Dizi, Kapadokya’nın doğal ve tarihi güzellikleri arasında çekiliyor.

5. Yönetmen ve senarist kim?
Dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar, senarist koltuğunda ise Yıldız Tunç oturuyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özge Gürel "44" Filminde Doktor Zeynep Rolüyle Ekranlara Dönüyor

Özge Gürel "44" Filminde Doktor Zeynep Rolüyle Ekranlara Dönüyor