weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Eğlence MasterChef Türkiye’de 100 Bin TL’lik Ödülü Kazanan Yarışmacı Şoke Etti! İşte O İsim

MasterChef Türkiye’de 100 Bin TL’lik Ödülü Kazanan Yarışmacı Şoke Etti! İşte O İsim

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kılıç balığı ile yapılan yaratıcı yemekler ve Onur'un yaşadığı gerginlik damga vurdu. 100 Bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacı açıklandı!

MasterChef Türkiye’de 100 Bin TL’lik Ödülü Kazanan Yarışmacı Şoke Etti! İşte O İsim

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüri koltuğundaydı. Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları, 100 Bin TL değerindeki ödül için kıyasıya mücadele etti. İlk turda şefler, yarışmacılardan kılıç balığından yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. İkinci turda ise bireysel performanslar ön plana çıktı. 100 Bin TL'lik büyük ödülün kazananı ise belli oldu. İşte yarışmanın heyecan dolu anları...

İlk Tur: Kılıç Balığı ile Yaratıcılık Mücadelesi

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde, ilk turda şefler yarışmacılara kılıç balığı vererek, bu malzemeden çeşitli yemekler hazırlamalarını istedi. Mehmet Şef, yarışmacılara eşit olarak dağıttığı kılıç balığından soğuk başlangıç, çorba, ara sıcaklar, sakatat yemeği, soslu yemek ve ızgara şiş yapmalarını talep etti. Mavi Takım ve Kırmızı Takım, 100 Bin TL'lik büyük ödül için ellerinden geleni yaparak lezzetli tabaklar çıkardı.

Onur'un '3 Şiş' Yanılgısı

Yarışmanın dikkat çeken anlarından biri, Onur'un yanlış anlaşılması üzerine yaşandı. Şefler, yarışmacılardan 3 adet ızgara kılıç balığı şişi hazırlamalarını istemişti. Ancak Onur, yanlış anlayarak '3 şiş' ifadesini farklı algıladı ve buna göre porsiyon çıkarttı. Takım arkadaşlarıyla konuşurken hatasını fark eden Onur, büyük bir sinirle elini masaya vurdu. Yaşanan bu gerginliği takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Mehmet Şef'ten Yaratıcılık Vurgusu

Onur’un yanlış anlaşılmasının ardından Mehmet Şef, yarışmacılara net bir açıklama yaptı: "Biz 3 adet kılıç şiş istedik ve istememizin de bir sebebi var. Bütün yaratıcılığınızı kullanın ama biz ustalığı kılıç balığının şişinden bakarız dedik. Verdiğimiz sayılar değerli," diyerek yarışmacılardan bekledikleri performansı bir kez daha vurguladı.

MasterChef Türkiye'nin bu bölümü hem izleyicilere hem de yarışmacılara büyük bir heyecan yaşatırken, 100 Bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacı da belli oldu. Ancak kazanan isim programın sonunda açıklandı ve büyük bir merak uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti'nde Heves ve Cemal Hakkında Büyük İddia

Kızılcık Şerbeti'nde Heves ve Cemal Hakkında Büyük İddia