weather
27°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Güldür Güldür Show’da Bomba Ayrılık! Alper Kul 13. Sezonda Yok!

Güldür Güldür Show’da Bomba Ayrılık! Alper Kul 13. Sezonda Yok!

12 sezondur Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Güldür Güldür Show'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Programın sevilen isimlerinden Alper Kul, yeni sezonda yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Güldür Güldür Show’da Bomba Ayrılık! Alper Kul 13. Sezonda Yok!

Ekranların uzun soluklu komedi programı Güldür Güldür Show, 13. sezonu için hazırlıklarını sürdürürken, hayranlarını üzecek bir ayrılık haberi geldi. Alper Kul, yaptığı açıklamayla yeni sezonda yer almayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Kul, "Bu sezon ekranlarınızda olmayacağım" diyerek izleyicilerine veda etti. Kul’un kararı, hem hayranları hem de program ekibi tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Alper Kul'dan Duygusal Veda

Alper Kul, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Ben bu sezon Güldür Güldür ailemle ekranlarda olmayacağım" ifadelerine yer verdi. Program ekibi ve izleyicilerinden özür dileyen Kul, "Affınıza sığınarak bu seneyi pas geçiyorum" diyerek herkesi duygulandırdı.

Neden Ayrıldı?

Alper Kul’un bu kararı neden aldığı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı, ancak ünlü oyuncunun projelere ve kişisel hayatına odaklanmak istediği düşünülüyor. İzleyiciler, Kul’un ekranlara ne zaman döneceğini ve bu ayrılığın kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teşkilat 5. Sezonuyla Fırtına Gibi Dönüyor! Yüzbaşı Altay ve Neslihan’ın Karşılaşması Nefes Kesecek!

Teşkilat 5. Sezonuyla Fırtına Gibi Dönüyor! Yüzbaşı Altay ve Neslihan’ın Karşılaşması Nefes Kesecek!