weather
27°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol “Binbir Gece Masalları”nda Buluşuyor! İşte Şehrazat’ın Şehriyar’ı

Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol “Binbir Gece Masalları”nda Buluşuyor! İşte Şehrazat’ın Şehriyar’ı

Cansu Dere, efsanevi karakter Şehrazat olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ona, İbrahim Çelikkol eşlik edecek ve dizide Sultan Şehriyar rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Bozdağ Film’in uyarladığı “Binbir Gece Masalları”, görkemli prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol “Binbir Gece Masalları”nda Buluşuyor! İşte Şehrazat’ın Şehriyar’ı

Cansu Dere “Şehrazat” Karakteriyle Geri Dönüyor

Son olarak Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz ile büyük bir başarı yakalayan Cansu Dere, izleyicinin karşısına bu kez efsanevi karakter Şehrazat olarak çıkmaya hazırlanıyor. “Binbir Gece Masalları” dizisinde başrolü üstlenecek olan Dere, hayranlarına bu yeni projesiyle büyük bir sürpriz yapmıştı.

Bozdağ Film tarafından uyarlanan bu masalsı hikâye, izleyicileri tarihsel ve fantastik bir yolculuğa çıkaracak. Dizinin çekimleri yakında başlıyor ve Şehrazat’ın hikâyesi, yeniden hayat bulmaya hazırlanıyor.

Sultan Şehriyar Rolünde İbrahim Çelikkol

Şehrazat karakterine eşlik edecek isim de nihayet belli oldu: Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, dizide Şehrazat’ın kaderini değiştireceği Sultan Şehriyar rolüne hayat verecek. Aldatılma acısı ile sarsılan Şehriyar’ın, Şehrazat’ın masallarıyla iyileşeceği bu hikâyede, İbrahim Çelikkol’un canlandıracağı karakter derin bir dönüşüm geçirecek.

Sultan Şehriyar, ilk eşi tarafından aldatıldığı için aşka ve hayata olan inancını kaybetmiş, duygusal olarak kapanmış bir adamdır. Ancak Şehrazat’ın her gece ona anlattığı masallarla yavaş yavaş iyileşmeye ve içindeki duygusal yüklerden arınmaya başlar.

Masalların Gücüyle İyileşen Bir Hükümdar

Binbir Gece Masalları’nda Şehrazat’ın anlattığı her masal, Şehriyar’ı bir adım daha hayata döndürecek. Alaaddin’in Sihirli Lambası, Denizci Sinbad, Ali Baba ve Kırk Haramiler gibi klasik masallar, dizide özenli bir prodüksiyon süreciyle ekrana gelecek. Şehriyar, her masalda kendi iç dünyasındaki yaralarını iyileştirirken, aynı zamanda onu bekleyen tehlikelerle de yüzleşecek.

Şehrazat ve Şehriyar’ın Destansı Hikayesi

Binbir Gece Masalları’nın en bilinen hikayesi olan Şehrazat ve Şehriyar’ın aşkı, bu dizi ile izleyiciye yeniden sunulacak. Şehrazat’ın her gece masal anlatarak Sultan Şehriyar’ın kalbindeki taşları erittiği bu büyüleyici hikâye, Mehmet Bozdağ ve Attila Engin’in kaleminden hayat bulacak.

İzleyiciye sunulacak görsel zenginlik ve güçlü anlatım ile bu yapım, yalnızca masalların büyüsünü değil, insanın duygusal dünyasındaki değişimleri de ekrana taşıyacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Ülker Kiminle Evli, Kaç Çocuğu Var, Eşi Kimdir?

Murat Ülker Kiminle Evli, Kaç Çocuğu Var, Eşi Kimdir?