weather
27°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Bahar Dizisinin Süreyya'sı Büşra Pekin estetik harikası çıktı! İzleyiciler onu hiç beğenmedi!

Bahar Dizisinin Süreyya'sı Büşra Pekin estetik harikası çıktı! İzleyiciler onu hiç beğenmedi!

Büşra Pekin'in Bahar dizisindeki Süreyya karakteri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Sempatik tiplemeleriyle tanınan Pekin, bu kez beklenen etkiyi yaratamadı.

Bahar Dizisinin Süreyya'sı Büşra Pekin estetik harikası çıktı! İzleyiciler onu hiç beğenmedi!

Son dönemde estetik operasyonları ve ekranlardaki dönüşümü ile gündeme gelen Büşra Pekin, yeni dizisi Bahar'da canlandırdığı Süreyya karakteri ile sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Oyuncu, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programındaki sempatik tiplemelerinden sonra, dizideki sert ve mesafeli karakteriyle izleyicinin beklentilerini karşılayamadı.

Süreyya Karakterine Sosyal Medyadan Eleştiriler

Büşra Pekin, Bahar dizisinde Evren karakterinin eski sevgilisi ve hastanenin başhekimi olarak karşımıza çıkan Süreyya rolü ile geniş bir kitleye hitap etmeyi başarsa da, sosyal medyada özellikle karakterin soğuk yapısı ve oyunculuk tarzı büyük bir tartışma konusu oldu. Pekin, sempatik tiplemeleriyle akıllarda yer ederken, Süreyya karakteriyle tam tersi bir profil çizmesi izleyicinin bir kısmı tarafından "hayal kırıklığı" olarak yorumlandı.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklıkla yapılan yorumlar arasında, “Bu diziye hiç yakışmamış” ve “Nereden nereye” ifadeleri dikkat çekiyor. Oyuncu, estetik operasyonlarıyla yaşadığı fiziksel değişimin de izleyiciler tarafından yoğun bir şekilde tartışıldığı isimlerden biri haline geldi.

Büşra Pekin’in Kariyer Geçmişi

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan'da doğdu. Babasının mesleği nedeniyle Suudi Arabistan'da dünyaya gelen oyuncu, aslen Selanik göçmeni bir ailenin kızıdır ve İzmir'de büyümüştür. Yaşar Neng Koleji'nde lise eğitimine başlamış, ardından ABD'de Arkansas Lake Side High School'da lise eğitimini tamamlamıştır. Pekin, tiyatroya olan ilgisini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alarak geliştirmiştir.

2002 yılında ilk televizyon deneyimini "En Son Babalar Duyar" dizisiyle yaşayan Büşra Pekin, geniş kitleler tarafından BKM Mutfak ekibiyle tanınmıştır. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programındaki performanslarıyla büyük beğeni toplamıştır.

Sadri Alışık Ödüllü Başarı

Pekin, 2009 yılında "Neşeli Hayat" filmindeki rolüyle Sadri Alışık En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Aynı yıl vizyona giren "Çok Filim Hareketler Bunlar" filminde de başarılı bir performans sergileyen oyuncu, sinema dünyasında adından sıkça söz ettirmiştir.

Başarılı Filmografisi

Büşra Pekin, yıllar içinde pek çok önemli projede yer almıştır. 2011 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şirin Hatun karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. 2014 yılında Murat Boz ile birlikte başrolünü paylaştığı "Hadi İnşallah" filminde ise yazar Pucca'yı canlandırmıştır. Bu projeler dışında "Mucize", "Kolonya Cumhuriyeti", "Tatlım Tatlım", "Fırıncının Karısı" gibi yapımlarda da başrolde yer almıştır.

Dilber Ay Performansı ile Gündem Olmuştu

Son dönemde ise Büşra Pekin, 2022 yılında vizyona giren "Dilberay" filminde ünlü halk müziği sanatçısı Dilber Ay'ı canlandırarak oyunculuk kariyerinde yeni bir zirveye ulaşmıştır. Bu rolüyle büyük takdir toplayan oyuncu, ekranlardaki dönüşümünün ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştı.

Ancak son olarak Bahar dizisinde canlandırdığı Süreyya karakteri, izleyici kitlesinden "beklenen etkiyi yaratamama" eleştirilerini aldı. Sosyal medyada sıkça konuşulan bu performans, dizinin takipçileri tarafından yoğun şekilde eleştirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Görmeyenler için Dilan Polat'ın Lüks Evi! Temizlik var deyip evini paylaştı!

Görmeyenler için Dilan Polat'ın Lüks Evi! Temizlik var deyip evini paylaştı!